Christelijke Oranjevereniging IJzerlo

Maar dan gaat alles mis bij Gijs van Zanten en zijn vrouw Truus en krijgen ze ook nog van de ene op de andere dag nieuwe buren op de camping: Jehan en Dora Botter. Jehan is zo iemand die alleen maar naar de camping gaat om bij te tanken, zijn vrouw kan hem niet de baas en zijn schoonmoeder, die ook mee mag op vakantie, heeft de hoop opgegeven dat Jehan ooit nog een beetje fatsoenlijker zal worden. Het kan niet uitblijven dat Jehan ruzie krijgt met campinggast Maaike. Zij is een zeer opdringerig en betweterig type die met haar kinderen en hond op de camping staat. Ondertussen verwijnt er op onverklaarbare wijze van alle sop de camping, wat de stemming ook al niet ten goede komt. Ja, zo'n vakantie kan je zo maar overkomen!

De spelers dit jaar zijn: Tonny Lammers, Liesbeth Duenk, Jo Schreurs, Wiljo Brusse, Henriëtte Helmink, Jeroen Folkers, Mellanie Hubers, Mark Blekking en Ida Lövering.

De regie is in handen van Henk Westervelt, decor wordt verzorgd door Wim Tolkamp en Mark Blekkink, souffleur is Harrie Legters en de grime wordt verzorgd door Stien Wikkerink

Entree:
- Leden € 3,00
- Kinderen t/m 15 jaar € 2,00
- Niet-leden € 5,00

 

Aanvang 20.00 uur, de koffie staat vanaf 19.30 uur klaar.